Meteen aan de slag

Met plezier muziek maken en tegelijkertijd goed leren spelen. Dat is wat we belangrijk vinden. Daarom ga je meteen aan de slag, zonder dat je eerst per se theorielessen krijgt. Daardoor zie je snel resultaat en is het vanaf het begin af aan leuk om muziek te maken. Enthousiaste, conservatorium geschoolde docenten leren je op vakkundige wijze hoe je de allernieuwste hits speelt of hoe je klassiekers nieuw leven inblaast. En of je 7 jaar bent of 80, het maakt ons niet uit: muziek maken is bij Popschool Ommoord voor iedereen mogelijk!

Alleen, twee of in een groep

We geven je les op de manier die bij je past. Wil je privéles? Dat kan. Wil je samen met een vriend of vriendin, vader of moeder, zoon of dochter of met wie dan ook komen? Ook dat is mogelijk. Je kunt ook meedoen met een van de groepen die we les geven. Wat je ook wilt, de keuze is aan jou. Momenteel geven onze docenten les op keyboard, synthesizer, piano, electrisch- en akoustisch gitaar, basgitaar, drums, saxofoon, PC en tablet, DJ gear en zanglessen. 

DJ-lessen

Naast onze instrumentale lessen en zanglessen, geven wij ook DJ-lessen. Wil je alles weten over draaien, apparatuur, ritme, beatmatching, platenkeuze, set-opbouw, creativiteit en effecten/trucs, dan is dit zeker iets voor jou.

Bandcoaching 

Ook kun je bij ons terecht voor bandcoaching. Spelen in een band is voor veel muzikanten een droom. Bij Popschool Ommoord leren we je alles wat je moet weten om in een band muziek te maken. Hoe pak je een repetitie aan? Hoe kun je op elkaar inspelen? Waar moet je op letten als je op het podium staat? Wat doe je als er tijdens een optreden iets verkeerd gaat? Allemaal vragen waarop onze ervaren docenten je een antwoord kunnen geven. Dus trek je artiesten-outfit aan en laat zien dat je een podiumbeest bent! Heb je zelf al een band? Neem dan al je bandleden mee en leer elkaar muzikaal nog beter kennen.