Onze ervaren leraren helpen je graag op weg

Altijd al je favoriete gitaarsolo willen naspelen? Die oerhollandse kraker op de piano zelf tot leven willen brengen? Knallen op het podium of gewoon lekker thuis in de huiskamer?

Onze conservatorium geschoolde leraren helpen je op weg. Zeer regelmatig schrijven zij ook nieuwe muziekstukken uit, waardoor we snel beschikken over de laatst nieuwste hits. Hierdoor heeft Popschool Ommoord inmiddels een groot archief met een zeer grote verscheidenheid aan stijlen. Van Mozart tot Van Halen, van Eminem tot BZN.

Wie gaan het je leren?

 

 

Sander Kort
Directeur/Eigenaar, Docent piano en keyboard, Bandcoach

Heeft als toetsenist en backing-vocalist inmiddels al meer dan 50 bands versterkt. Hij speelde o.a. op het "North Sea Jazz Festival" in het voorprogramma van Eric Benet en met SPARGO in een uitverkocht Gelredome Stadion voor "Goud van Oud live". Daarnaast schrijft en produceert hij. Zo heeft hij samengewerkt met o.a. Niki Buzz, Franky Mc. Coy, Dewi, Big John Russel, Galen Behr, Miko Weaver en heeft hij een aantal cd's gemaakt met o.a. de band maX en DJ Ferry Corsten.

 

Sandra Jumelet
Projectcoördinator, Docente zang

Deze stage diva staat al heel wat jaren met diverse pop, rock en soulbands op podia in binnen- en buitenland. Daarnaast is zij regelmatig met diverse producers in de studio te vinden en heeft zij inmiddels onder de naam Szen diverse dance-tracks uitgebracht. Daarnaast is zij betrokken bij de organisatie en presentatie van evenementen, programma’s voor scholen en de communicatie van Popschool Ommoord.

 

Rik van der Ouw
Docent piano en keyboard

Heeft als toetsenist, bassist en arrangeur met verschillende artiesten gewerkt zoals; Typhoon, Sharon Doorson en Benjamin Herman. Daarnaast heeft Rik zijn eigen band 'Marutyri', waarmee hij meerdere malen speelde in 'De wereld draait door' en op vele festivals, zoals het 'North Sea Jazz Festival'. Ook is Rik werkzaam als sessie- en studiomuzikant.

 

 

Thijmen Oberink
Docent piano en keyboard

Is toetsenist bij 'Marutyri', dat onlangs door Radio 6 is uitgeroepen tot beste Jazz en Soul talent. Speelde op het 'North Sea Jazz Festival' en meerdere malen bij 'De wereld draait door'. Thijmen is ook actief als sessiemuzikant bij verschillende projecten en showbands als 'The New First' en 'Mr. Nice' met zanger Jared Grant (VOH 2016).

 

Saman Krielaart
Docent piano en keyboard

 

 

 

Anton de Bruin
Docent piano en keyboard

 

 

 

Marnix Gubbi 
Docent piano en keyboard

 

 

Stan de Kwaadsteniet
Docent piano en keyboard

Is oorspronkelijk begonnen als drummer en heeft daarna als toetsenist veel verschillende projecten gedaan, waaronder zijn eigen fusion band 'Fat Easy Grey'. Stan heeft inmiddels een aantal EP's en albums opgenomen met diverse songwriters als Hip-Hop, Soul en Jazz diva Sarah-Jane, waarmee hij ook op het 'North Sea Jazz Festival' speelde.

 

Vincent van Leeuwen
Docent DJ en mixen 

Het mag gezegd worden; "De allerbeste DJ's komen uit Nederland!" Zo ook met onze DJ Vincent! Door zijn jarenlange ervaring met het draaien in diverse clubs en festivals in binnen- en buitenland, kun je ervan uit gaan dat hij je de kneepjes van het vak prima kan leren. Begonnen met vinyl en zo doorgegroeid via cd's naar digitaal. Vincent is qua muziekproducties ook geen onbekende in de muziekwereld. Zo heeft hij meegewerkt aan producties voor verschillende dance-acts en maakt hij momenteel furore onder de naam BOULEV4RD.

 

Tim Wensink
Docent bas en gitaar, Bandcoach

 

 

Silvan van der Zwaag
Docent gitaar

Begon met gitaarspelen op zijn 9e en wist meteen dat dit zijn passie was. Op zijn 12e jaar speelde hij al in Paradiso en op zijn 14e won hij de kunstbende met de band 'Freaky Fish'. Sindsdien is hij in bandjes blijven spelen en is hij zich ook gaan verbreden in andere stijlen zoals Jazz. Ook kan hij aardig overweg met de ukulile.  

 

 

Guido Joseph
Docent gitaar

 

 

Thom Schotel
Docent gitaar

 

 

Sean Pithie
Docent gitaar

 

 

Micha Sprenger
Docent gitaar

Heeft met zijn band "Bluesmotel" in zowat elke kroeg van Nederland gestaan. Ook op de grotere internationale bluesfestivals is hij regelmatig te zien. Geeft naast gitaarlessen ook muzieklessen op de middelbare school.

 

Merijn v/d Wijdeven
Docent bas en gitaar, Bandcoach

 

 

Sjors Nederlof
Docent gitaar, Bandcoach

Heeft met 'The Strikes' o.a op het North Sea Jazz Festival en Noorderslag gespeeld en inmiddels door heel Europa en Zuid Amerika getoured. Met zijn cd met 'King MO' werd er een Amerikaanse platendeal in de wacht gesleept en is deze uitgeroepen tot blues cd van 2009. Daarnaast deed hij ook een tour door Japan met '7 days Wonder'. In September 2010 werd hij uitgebreid geïnterviewd door Guitarmagazine. Speelde ook al eerder met Anouk en 3FM serious talent Jesse Maria.

 

Mark Lotterman
Docent gitaar, Bandcoach

Speelde samen met Simon Vinkenoog al eerder op Waterpop, de Beschaving, Vredenburg en Nighttown. Voor Simon nam hij een cd op met bijdragen van Remco Campert, Michiel Romeyn, Rick de Leeuw, Arthur Ebeling, Tamara Woestenburg en Hans Verhagen. Mark heeft daarna inmiddels twee eigen albums uitgebracht en hiermee o.a. 4 keer in het voorprogramma van de Dijk gestaan en op de uitreiking van de PC Hooftprijs aan Hans Verhagen.

 

Sander de Wit
Docent bas en gitaar

 

 

Wouter Landzaat
Docent bas en gitaar, Bandcoach

Begon al op jonge leeftijd met het spelen van gitaar, bas en het spelen in een band. Later trok ook het componeren en songwriting hem aan en ging daar ook mee aan de slag. Momenteel zit Wouter in de band 'Raptor' en componeert hij filmmuziek voor o.a. het Rotterdams Filmfestival. 

 

Florian de Vette
Docent drums

 

 

 

Bram Gorel
Docent drums

 

 

Jeroen van Santen
Docent drums

 

 

Maurice Slot 
Docent drums

 

 

Efraim de Nijs 
Docent drums

 

 

Ferdi Dorssers 
Docent drums

Speelt in de band "Misery Kids"; een stel psychoten, die het podium onveilig maken met hun uitdagende energieke rock, absurde teksten en een uitbundige live perfomance. Heeft in zalen gestaan als Paradiso, Rotown, Ekko, Luxor live en Bibelot. Deze band is momenteel finalist in de categorie "Bands" van de Grote Prijs van Nederland.

 

Dennis te Woerd
Docent saxofoon, klarinet, dwarsfluit

 

 

Eveline Edwards
Docente zang

 

 

Romy Ouwerkerk
Docente zang

 

 

Amber van Opijnen
Docente zang

 

 

Dewi de Vries
Docente zang

  

Karin Canters
Docente zang