Popschool Ommoord is ook te vinden op Facebook. Hierop zijn diverse reacties, foto's en filmpjes te vinden van onze leerlingen en bandjes. "vind ons leuk" en blijf zo op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen van Popschool Ommoord.

Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar, die om financiële redenen geen lessen kunnen volgen bij een dansschool of muziekschool. Gezinnen waar de financiële mogelijkheden beperkt zijn kunnen aanspraak maken op een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds. Deze bijdrage kan oplopen tot maximaal € 450,- per kind per jaar. Ouders kunnen niet zelf een aanvraag doen bij het Jeugdcultuurfonds. Aanvragen worden gedaan door professionals uit bijvoorbeeld het onderwijs of maatschappelijk werk die uw gezin kennen. Wij vragen deze professionals om intermediair te worden en de aanvraag in te dienen via onze website. Het geld gaat rechtstreeks naar de instellingen of personen die de lessen verzorgen.

MUZIEKLESKADOBON.NL biedt een muziekles in cadeauvorm aan. De Muziekles Cadeaubon is een waardebon die u bij ons kunt verzilveren. Dus wilt u iemand een onvergetelijk cadeau geven? Schuilt er een ware artiest in uw partner of is uw kind zijn of haar speelgoedinstrument ontgroeid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een drumles, basgitaarles, gitaarles, keyboardles, pianoles, zangles of een andere muziekles kado wilt geven, MUZIEKLESKADOBON.NL is één van de meest verassende cadeautips van dit moment. Voor jong en oud, voor hem en voor haar!

Hagens Audio verhuurt geluid- en lichtapparatuur voor evenementen. Of het nu gaat om een compacte installatie voor een presentatie, een musical of een geluidsinstallatie voor een 12-koppige band met een stralende lichtshow, Hagens Audio kan u op maat voorzien van geluid en licht. Met jarenlange ervaring in de geluidstechniek staat Hagens Audio garant voor een spetterende muzikale mix met een goede sound.